4CLUBBERS.PL

4CLUBBERS.PL (http://www.4clubbers.com.pl/)
-   Ogłoszenia (http://www.4clubbers.com.pl/ogloszenia/)
-   -   Opinie i propozycje (http://www.4clubbers.com.pl/ogloszenia/1006234-opinie-i-propozycje.html)

Rebeliant 08-12-2013 18:18

Opinie i propozycje
 
Witam,

Zmian szykuje się na przyszły rok wiele i dotyczy to nie tylko ekipy moderatorów ale także działów. Póki co wszystko jest analizowane i dopinane na ostatni guzik. W tym wszystkim chcemy poznać Wasze zdanie w temacie forum i tego co Wam się w nim podoba, a co nie - mam tu na myśli zarówno prace moderatorów jak i same działy.

Piszcie bez owijania co Wam leży, co Wam się nie podoba i co Waszym zdaniem działa świetnie, jakie zmiany chcielibyście zobaczyć, czego na forum Wam brakuje itd.
Chcielibyśmy również poznać Waszą opinie na temat pracy modów - możecie śmiało pisać co o niej myślicie (mam tu też na myśli ocenę pracy poszczególnych osób). Jeśli widzicie kogoś na stanowisku moda czy smoda - piszcie.
Temat ten ma być ogólnym podsumowaniem roku jak i tematem pomocniczym dla administracji, tak byśmy dokładnie wiedzieli czego oczekujecie.
Liczę na podjęcie zdrowej dyskusji.

Komaro 08-12-2013 18:24

Odp: Opinie i propozycje
 
Damianek jest świetnym moderatorem nie mam co się przywalić, kiedy rozpatrzą moją propzycje moda!

JANKOS69 08-12-2013 18:55

Odp: Opinie i propozycje
 
Skoro ten temat ma być pomocniczy dla Administracji to zgłaszam swoją kandydaturę na Smoda :) Bardzo chętnie pomogę na szerszą skalę niż tylko Moderacja działu House :) To że jestem bardzo pracowity i ambitny można potwierdzić w comiesięcznym rozliczeniu przez Justynę :)

Xien 08-12-2013 20:08

Odp: Opinie i propozycje
 
Kompletna przebudowa działu Kluby & Dyskoteki której i tak raczej się nie doczekam :( A niestety panuje tam syf i brak estetyki - ale jak na razie ręce mam związane i nie mogę nic zdziałać.

Sanbit 09-12-2013 10:59

Odp: Opinie i propozycje
 
Cytat:

Napisał _Duduś (Post 5733452)
Kompletna przebudowa działu Kluby & Dyskoteki której i tak raczej się nie doczekam :( A niestety panuje tam syf i brak estetyki - ale jak na razie ręce mam związane i nie mogę nic zdziałać.

Dzisiaj mam kilka godzin czasu (w końcu) aby zająć się tym i przejrzeć to co opisałeś. Więcej informacji na ten temat przedstawię dzisiaj w dziale dla moderatorów ;)

Czekamy na więcej opinii, pomysłów czy propozycji. Planujemy w najbliższym czasie wprowadzić kilka zmian w funkcjonalność oraz życie forum :)

CoreMoreRun 09-12-2013 13:28

Odp: Opinie i propozycje
 
Nie wiem czy to już działa, przynajmniej nie wiem o tym, ale czy jest możliwość aby odtwarzany w dziale Strefa Muzyki utwór grał w tle podczas przeglądania kilku stron z napisanymi do niego postami?;)

Dawu 09-12-2013 18:27

Odp: Opinie i propozycje
 
"mam takie pytanko, nie wiem czy dobry temat ale zapytam :
można liczyć na składankę klasyczną składającą się z np 20 utworów zmiksowanych w jedną całość, łączącą wszystkie style aby stworzyć "Klasyczną składankę piosenek wszech czasów" ? Składanka mogła by liczyć lata świetność gatunków artystów"

pisałem w składankach, bo nie wiedziałem gdzie. Tutaj też napisze, co o tym sądzicie :)

Sanbit 09-12-2013 19:14

Odp: Opinie i propozycje
 
Przecież są składanki classic ;)

Bartek 09-12-2013 20:32

Odp: Opinie i propozycje
 
jaki syf jest w kluby i dyskoteki
chodzi ze są stare nieaktywne kluby ?

Andre 09-12-2013 22:49

Odp: Opinie i propozycje
 
Cytat:

Napisał Bartek (Post 5734717)
jaki syf jest w kluby i dyskoteki
chodzi ze są stare nieaktywne kluby ?


Bartek chyba bardziej chodziło o to :
http://www.4clubbers.com.pl/moderato...dyskoteki.html


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:56 .

Oprogramowanie Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.8 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.