4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Inne Wsparcie w walce z chorobą
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 12-02-2024, 14:43   #1
Mac!aS 71
..:: Uploader ::..

Mac!aS 71's Avatar

Dołączył/a: 23 Dec 2007
Miasto: Wrocław
Tematów: 3705
Podziękowań: 20 979
THX'ów: 119 075
Nominated Tematy Tygodnia: 10
Nominacje T.T. : 6 513
Imię: Maciek
Wzmianek w postach: 0
Oznaczeń w tematach: 75
Plusów: 100 (+)
Mac!aS 71 100Mac!aS 71 100
Wsparcie w walce z chorobą

Witam wszystkich klubowiczów!

Długo zbierałem się żeby coś napisać ale nie wchodziłem na forum przez długi czas. Na forum jestem już od dawna i zawsze starałem się wrzucać dużo muzyki dla Was. Udało mi się nawet dostać rangę Uploadera o której zawsze marzyłem i nie ukrywam, że postaram się w przyszłości ją odzyskać jeśli się uda bo tworzenie tematów sprawiało mi mega przyjemność i satysfakcje, że komuś mogę zapodać fajny utwór i otrzymać za to podziękowanie.

Nie wchodziłem na forum tyle czasu bo półtora roku temu zdiagnozowano u mnie raka płuc z przerzutami. Od tamtej pory moje życie jak i wszystkich moich bliskich zmieniło się totalnie. Jestem już po wielu cyklach chemioterapii, radioterapii ale choroba tak łatwo nie ustępuje i cały czas kontynuuje leczenie. Piszę do Was bo poza szpitalnymi metodami korzystam również ze źródeł medycyny niekonwencjonalnej ale niestety to są dodatkowe koszty, którym ciężko sprostać, dlatego zwracam się do Was o pomoc. Poniżej przesyłam link do zrzutki, gdzie można wpłacać datki dla mnie. Będę ogromnie wdzięczny za każdą najmniejszą pomoc. Z góry pięknie dziękuję!

LINK DO ZBIÓRKI
(KLIKNIJ TUTAJ)

Postaram się wrócić jak najszybciej do wrzucania tematów, bo to zawsze dawało mi pozytywną energię i prawda jest taka, że nie wyobrażam sobie życia bez 4CLUBBERS bo jak pisałem jestem już tu od wielu lat i mam nadzieję, że jak pokonam już jego skur..... to będę dalej aktywny jak kiedyś! Pozdrawiam Was wszystkich i liczę na waszą pomoc i wsparcie.

Kochani CLUBBERSI chciałym Wam bardzo serdecznie podziękować z całego serca i za wsparcie finanansowe, ale najważniejsze za ciepłe i miłe słowa, które jeszcze bardziej motywują mnie do walki z tym skurczyflakiem ! Dziękuje za wszystko, jesteście wielcy !!! 4CLUBBERS FOREVER !!

W normlanych okolicznościach taki temat wylądowałby w koszu.
Mac!aS 71 jest jednak bardzo zasłużonym znanym i cenionym użytkownikiem przez tutejszą społeczność.
Ne możemy więc przejść obok tak poważnej sprawy obojętnie dlatego wątek zostawiamy w odpowiednim dziale.
Zachęcamy do wsparcia dla Naszego forumowego kolegi!
W imieniu całej załogi 4Clubbers życzymy dużo zdrowia!

Last edited by Mac!aS 71; 29-02-2024 at 12:16.
Mac!aS 71 jest offline  
Mac!aS 71 dostał 63 podziękowań za ten post.
Twoja reklama w tym miejscu - już od 149 PLN rezerwuj termin, tel.669488725, gg:3576096.

4Clubbers Hit Mix Team presents