Cześć. Już od dłuższego czasu zbierałem się, aby to napisać, ale po tym jak hosting krakenfiles zastąpił na dobre praktycznie na wszystkich stronach zippyshare to widać, że kompletnie sobie nie radzi. Bardzo często nie można pobrać pliku bo wyskakuje na czerwono informacja, że serwer jest przeciążony. Sprawdzałem to dokładnie i nie ma znaczenia czy to poranek, południe czy wieczór. Taka wiadomość i problem z pobraniem może wystąpić o każdej porze. Bardzo często ostatnio pojawiają się problemy z samym załadowaniem playera i jego odtworzeniem. Nawet po przejściu na stronę krakena player się zacina. Gdyby to się zdarzało sporadycznie to spoko, nie ma tematu, ale tak jest codziennie. Nie tylko tutaj, tylko wszędzie tam, gdzie hosting krakenfiles. Zippyshare był jaki był, ale nie przypominam sobie, aby miał takie problemy na co dzień. Tam można było bez problemu coś odsłuchać i przede wszystkim pobrać. Problemy występowały, nie mówię, że nie, ale jakoś samo korzystanie było bardziej przyjemniejsze. Nie ma jakiegoś alternatywnego hostingu ? Jestem cierpliwy, ale ile można czekać i ponawiać pobieranie aż serwer odmuli. I oni jeszcze chcą żeby kupić konto premium. Jak konto za free ma problemy to pewnie to samo jest przy koncie premium. Nie wiem czy też macie z tym problemy, czy też was ten hosting irytuje, ale mnie bardzo. Cała przyjemność posłuchania muzyki, pobierania traci swój urok przez takie problemy jak opisałem wyżej :/