4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Exclusive i Promo - Likwidacja
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 12-02-2023, 08:26   #9
Mroku
CLUBBERS

Mroku's Avatar

Dołączył/a: 15 Jan 2013
Miasto: Działdowo
Tematów: 10114
Podziękowań: 25 327
THX'ów: 277 055
Nominated Tematy Tygodnia: 40
Nominacje T.T. : 19 855
Imię: Karol
Wzmianek w postach: 22
Oznaczeń w tematach: 145
Plusów: 1300 (+)
Mroku 1300
Mroku 1300Mroku 1300Mroku 1300Mroku 1300Mroku 1300
Odwiedź profil Mroku na Facebook Odwiedź profil Mroku na Soundcloud.com
Odp: Exclusive i Promo - Likwidacja

Teraz już niestety nie ma tego co kiedyś, nie ma frajdy z numerów które wychodzą nie wiadomo kiedy czy numerów które mają zapowiedzianą datę wydania. Nie czekasz na perełki w dzień wydania żeby je zakupić ponieważ 90% takich utworów wycieka jak nie na darmowych stronach to na płatnych gdzie ludzie ciągną hajs za to żeby oddać coś przed premierą a dana osoba myśli ,że jest w gronie "wspaniałych". Przeminęła jakaś era forum i nie ma co oceniać czy na lepsze czy ne gorsze bo to wyjdzie w praniu. Coś się kończy coś zaczyna a jeśli taka była decyzja "góry" to chyba najlepiej wiedzą czy zrobili dobrze czy też nie i jakie będą tego skutki. Co do exclusive i promo dział jak większość się wypowiadała nie był chyba po to żeby dodawać numery bez potwierdzenia tylko właśnie jak ktoś napisał do numerów które albo nigdy nie wyjdą albo zostały wypuszczone tylko i wyłącznie do promocji przez danego artystę dla wąskiego grona ale jednak gdzieś wyciekły i trafiły do sieci. Dla mnie akurat ten dział miał znaczenie inne, wrzucane były tam numery bez potwierdzenia nie ważne czy na godzinę czy na kilka dni przed premierą. Jeśli kogoś tym skrzywdziłem to przepraszam ale stosowałem się do regulaminu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

PS. Muzyka ma łączyć a nie dzielić.
Mroku jest offline   Reply With Quote
Mroku dostał 2 podziękowań za ten post.