4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Exclusive i Promo - Likwidacja
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 12-02-2023, 02:12   #7
Vinylside
M A S T E R C L A S S

Vinylside's Avatar

Dołączył/a: 28 Jun 2008
Miasto: Gliwice
Tematów: 884
Podziękowań: 2 724
THX'ów: 11 100
Nominated Tematy Tygodnia: 2
Nominacje T.T. : 233
Imię: Paweł
Wzmianek w postach: 90
Oznaczeń w tematach: 106
Plusów: 575 (+)
Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575
Odwiedź profil Vinylside na Facebook Odwiedź profil Vinylside na Youtube Odwiedź profil Vinylside na Soundcloud.com Odwiedź profil Vinylside na Mixcloud
Odp: Exclusive i Promo - Likwidacja

Cytat:
Napisał Cuban Zobacz post
ogolnie kicha utwor "przed premiera" ma wyladowac w dziale razem z resztą traczkow? albo w dziale dema i previev? słabo to wyglada.. powinien byc osobny dzial na takie kąski i to najlepiej taki w ktorym zeby pobrac taki utwor trzeba cos napisac bo pakowac wszystko do jednego wora wedlug mnie to słabe rozwiazanie. Bo w sieci pojawiaja sie traczki ktore naprawde ciezko dorwac i zwykly kowalski musi sobie poczekac niektorzy maja do nich dostep i wkladaja w to sporo pracy to dlaczego kowalski ma miec do nich dostep ot tak? wyroznic taki dzial .. niech ta praca osob ktore dodaja takie traczki zostanie doceniona ... sam mam kilka takich traczkow i w sumie ciagle ich przybywa, ze nie znajdziecie o nich informacji w necie. Sa to skonczone traki ale niewydane badz grubo przed premiera i co wtedy z takim traczkiem? Ma wyladowac w ogolno dostepnym dziale?

Podam przykład: Wyles - Yeke Yeke ... niby wiadomo, ze jest ale nigdzie nie ma do pobrania ani info w jakiej wytworni ani daty wydania. Zapewne wyjdzie za jakis czas ..albo wcale. i co z takim traczkiem? W jakim dziale mialby wyladowac? Bo nie widzi mi sie on w dziale ogolnym jako np HOUSE
Bez obrazy, ale czym ten „zwykły” Kowalski różni się od Ciebie, mnie czy dziesiątek innych użytkowników z różnymi kolorami ? Kąski, o których wspominasz przestały być apetyczne lata temu m.in. przez pnące się w górę, zagraniczne i różnorakie zakątki internetu. Dzięki nim w dzisiejszych czasach posiadanie „czegoś przed wydaniem” nie powoduje już żadnego podniecenia, ponieważ wachlarz możliwości jest większy niż lista wysyłana do „nieznajomego” na Gadu-Gadu.

Odnoszę dziwne wrażenie, że wszyscy, którzy „lansowali się” przed znajomymi utworami przedpremierowymi nagle powychodzili z nor, ponieważ „zmieszanie” wspominanych kawałków ograniczy Ich „patrzenie z góry”. Stara gwardia pamiętająca czasy wartościowych perełek widniejących na listach „do wymiany” przyjęła tą decyzję bardzo ciepło. Wniosek jest taki, że te wszystkie „przedpremiery” są dziś gó*no warte, ze względu na powtarzalność czy brak oryginalności oraz szerszej przyszłości (nie mylmy tego ze zwykłym sentymentem).

Posiadasz coś i nie masz zamiaru wrzucać ? Nikt Cię do tego nie zmusza. Gwarantuję, że 99,9% forum po takich informacjach dalej będzie spać spokojnie. A jeżeli masz ochotę podzielić się „czymś” z wąskim gronem, istnieją serwery Discorda czy konferencje na Messengerze, gdzie zacne grono obrzucające się codziennie „cukrem” z pewnością przyjmie te „zaje*iste kawałki” i wprowadzi niektórych do „świata czarnej magii”.

To takie Polskie; jak ja czegoś nie mam to jest źle, ale gdy już „coś” dostanę, to najlepiej żeby cała reszta tego nie powąchała bo w takim przypadku stracę status bohatera bez peleryny.

Last edited by Vinylside; 12-02-2023 at 02:21.
Vinylside jest offline   Reply With Quote
Vinylside dostał 6 podziękowań za ten post.