4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Exclusive i Promo - Likwidacja
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 11-02-2023, 20:46   #5
Cuban
..:: true Member ::..

Cuban's Avatar

Dołączył/a: 29 Dec 2005
Tematów: 222
Podziękowań: 7 943
THX'ów: 7 699
Nominated Tematy Tygodnia: 2
Nominacje T.T. : 647
Wzmianek w postach: 2
Oznaczeń w tematach: 59
Plusów: 8 (+)
Cuban 8
Odwiedź profil Cuban na Facebook
Odp: Exclusive i Promo - Likwidacja

ogolnie kicha utwor "przed premiera" ma wyladowac w dziale razem z resztą traczkow? albo w dziale dema i previev? słabo to wyglada.. powinien byc osobny dzial na takie kąski i to najlepiej taki w ktorym zeby pobrac taki utwor trzeba cos napisac bo pakowac wszystko do jednego wora wedlug mnie to słabe rozwiazanie. Bo w sieci pojawiaja sie traczki ktore naprawde ciezko dorwac i zwykly kowalski musi sobie poczekac niektorzy maja do nich dostep i wkladaja w to sporo pracy to dlaczego kowalski ma miec do nich dostep ot tak? wyroznic taki dzial .. niech ta praca osob ktore dodaja takie traczki zostanie doceniona ... sam mam kilka takich traczkow i w sumie ciagle ich przybywa, ze nie znajdziecie o nich informacji w necie. Sa to skonczone traki ale niewydane badz grubo przed premiera i co wtedy z takim traczkiem? Ma wyladowac w ogolno dostepnym dziale?

Podam przykład: Wyles - Yeke Yeke ... niby wiadomo, ze jest ale nigdzie nie ma do pobrania ani info w jakiej wytworni ani daty wydania. Zapewne wyjdzie za jakis czas ..albo wcale. i co z takim traczkiem? W jakim dziale mialby wyladowac? Bo nie widzi mi sie on w dziale ogolnym jako np HOUSE

Last edited by Cuban; 11-02-2023 at 20:56.
Cuban jest offline   Reply With Quote
Użytk. którzy podziękowali Cuban za ten post: