4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - 4Clubbers Hit Mix Top Year 2020 - Electro & Bass House
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 23-01-2021, 23:06   #2
michukru
mozesz dalej szukac

michukru's Avatar

Dołączył/a: 25 Jun 2015
Miasto: Warszawa
Tematów: 4386
Podziękowań: 4 366
THX'ów: 93 037
Nominated Tematy Tygodnia: 8
Nominacje T.T. : 5 804
Imię: Michał
Wzmianek w postach: 30
Oznaczeń w tematach: 162
Plusów: max. (+)
michukru max.michukru max.michukru max.michukru max.michukru max.michukru max.
michukru max.michukru max.
Odwiedź profil michukru na Last.fm
Odp: 4Clubbers Hit Mix Top Year Electro & Bass House (2020)

Jako osobie odpowiedzialnej za dział Bass House i właśnie Bass House'ową część tego mixu, pozostaje mi tylko zaprosić resztę użytkowników do odsłuchu oraz podziękować djmietas'owi za poświęcenie czasu na tę nagranie.

Przy wyborze utworów starałem się kierować: popularnością utworu na forum, rozciągłością czasu w jakim utwory miały premierę (więc usłyszymy tu numery które wyszły zarówno w styczniu 2020, jak i grudniu) oraz tym, czy utwór wywarł na mnie jakieś szczególne wrażenie. Znajdziemy tu znane i lubiane aliasy takie jak Loud About Us czy Brohug, ale starałem się przemycić też i te mniej znane, ale godne uwagi i polecenia, na przykład New Northern lub nasz polski duet FNZ x Nogun. Wiem, że na tej liście brakuje wielu pozycji, ale niestety czas nie pozwolił na umieszczenie większej ilości utwórow w mixie. Także jeszcze zapraszam do odsłuchu i oby rok 2021 był równie obfity w dobre, bassowe brzmienia

Last edited by michukru; 23-01-2021 at 23:07.
michukru jest online   Reply With Quote
michukru dostał 7 podziękowań za ten post.