4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - News John Askew zmiażdżył Steve Aokiego i Davida Guette
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 31-07-2015, 15:53   #1
P4SIO
EssentialMusic.pl

P4SIO's Avatar

Dołączył/a: 17 Sep 2010
Miasto: Warszawa
Tematów: 352
Podziękowań: 4 597
THX'ów: 6 392
Tematy Tygodnia: 0
Nominacje T.T. : 75
Imię: Tomek
Wzmianek w postach: 0
Oznaczeń w tematach: 11
Plusów: 53 (+)
P4SIO 53
Odwiedź profil P4SIO na Facebook Odwiedź profil P4SIO na Twitter Odwiedź profil P4SIO na Youtube Odwiedź profil P4SIO na Soundcloud.com
Arrow John Askew zmiażdżył Steve Aokiego i Davida Guette

John Askew, to znany producent elektronicznej muzyki z gatunku Trance. Pochodzi z Wielkiej Brytanii, a jego produkcje były wydawane w takich labelach jak Duty Free, Ministry of Sound, Euphonic czy Vandit. Aktualnie prowadzi własną wytwórnię o nazwie Discover. Jest to poważana osoba w świecie muzyki, mimo że nie jest topową gwiazdą festiwali.

John Askew zmiażdżył Steve Aokiego i Davida Guette

Oprócz muzycznych dokonań, swoje 5 minut sławy miał w 2013 roku, kiedy to – w dość wyrafinowany i sarkastyczny sposób – skrytykował twórczość Avicii-ego. Tym razem postanowił się wypowiedzieć na temat nowego remixu Steve Aokiego i piosenki Davida Guetty. Obie mogliśmy usłyszeć na Tomorrowland. Koniecznie przeczytajcie całość, bo osobiście płakałem ze śmiechu.

„Nie wiem kto jest większym głupkiem – Aoki czy tysiące ludzi, którzy razem stoją, patrzą i śpiewają w rytmie tego – przypominającego brzmieniem wypadek samochodowy – utworu. Tutaj pojawia się kolejny akt bezwzględnego, muzycznego wandalizmu – ‚If You’re Happy And You Know It Clap Your Hands’.

Na pewno to jest cały tekst? Nie mogło być gorzej – nie?

Jeśli byłeś w tym tłumie, jeśli odpowiedziałeś ‚tak’ na pytanie ‚czy mi ufacie’, jeśli śpiewałeś, jeśli byłeś wtedy ‚szczęśliwy i wiedziałeś o tym i klaskałeś w dłonie’ – to musisz się chwilę zastanowić, spojrzeć w lustro i samemu oszacować, co na Boga masz w miejscu w którymi powinien być mózg.

Bezduszne, głupawe, bezsensowne, końskie gówno, które zostało dodane do jeszcze bardziej obrzydliwej ‚sceny’, która już i tak płynęła zbyt blisko góry lodowej (tak, wiem – tutaj zaczynam ironizować…).

Kiedyś byliśmy inspirowani przez główne gwiazdy, które przesuwały granice, byli pionierami nowych elektronicznych dźwięków, dokonywali największych technologicznych eksperymentów – a teraz mamy kołysanki i zniszczone nagrania Celine Dion…

Naprawdę?!

Co będzie następne? Zabawy jak na weselach? A może coś z zabaw dla dzieci? Pojawią się goście z Teletubisiów i Boba Budowniczego?

Jeśli wybrałbym się na Tomorrowland, wymagałbym wyjaśnienia – a może nawet zwrotu pieniędzy.

‚Czy mi ufacie!”

Nie.

‚Zrobimy razem Titanica!’

Nie, nie zrobimy. Ty zrobisz. Samotnie. Najlepiej gdzieś daleko na północnym Atlantyku, gdzie jest dużo gór lodowych i brak dostępu do Internetu. Życzę Ci miłego dnia.”
– John Askew

Chcesz być na bieżąco z informacjami ze świata EDM?
Zapraszam na profil Facebook oraz stronę Essential Music:

WWW: Essential Music
Facebook: http://facebook.com/EssentialMusicTV
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
John Askew zmiażdżył Steve Aokiego i Davida Guette-steve-aoki-titanic-john-askew-news-4c.jpg  

Last edited by P4SIO; 31-07-2015 at 16:45.
P4SIO jest offline   Reply With Quote
P4SIO dostał 51 podziękowań za ten post.
Twoja reklama w tym miejscu - już od 149 PLN rezerwuj termin, tel.669488725, gg:3576096.

4Clubbers Hit Mix Team presents