4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Sunrise Festival 2015
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 08-02-2015, 01:54   #139
Davers
..:: true Member ::..

Dołączył/a: 24 Jan 2014
Miasto: Stalowa Wola
Tematów: 6
Podziękowań: 179
THX'ów: 143
Wzmianek w postach: 0
Oznaczeń w tematach: 24
Plusów: 1 (+)
Davers 1
Odp: Sunrise Festival 2015

Cytat:
Napisał Mamedov Zobacz post
Dokładnie. Co do wymienionych przez Ciebie nazwisk to ja również liczę na nich + marzy mi się jeszcze ktoś taki jak: Gregor Salto, Moska, Feenixpawl, Dzeko & Torres, Sick Individuals, Mark Kremont, Alvaro, Futuristic Polar Bears. A z zeszłego roku to jedynie Dannic ( marzy mi się Dannic b2b Dyro ), ewentualnie Glowinthedark.

A tak przy okazji, na fanpejdżu SF na facebook'u pojawiła się wiadomość o tym, że podpisali z jakąś 'gwiazdą kontrakt' o którą starają się już od dawien dawna. Nie wiem czemu, nie rozumiem po prostu dlaczego ludzie tylko piszą 'Hardwell', 'Dimitri Vegas & Like Mike' albo 'AvB'... Może mi ktoś wytłumaczyć ten 'fenomen' tych postaci ? Dla mnie osobiście Hardwell 'skończył się' w 2013 roku i jestem niemalże pewien, że większość ludzi którzy tak wyczekują wyżej wymienionych niema totalnego pojęcia kim jest hmm... przykładowo - Paris Blohm lub wymieniony przeze mnie Feenixpawl. Oczywiście nie chcę nikomu ubliżać bo to są moje osobiste przemyślenia oraz poniekąd doświadczenia których doświadczyłem nie dawno w rozmowie z pewnymi osobami jednak ciągle mnie to zastanawia...
Bo wiele osób chce choć raz taką gwiazdę na żywo usłyszeć. Osobiście najbardziej chciałbym DV&LM za to niesamowite show. Jedno marzenie spełnione - DVBBS (mieszanka gatunkowa w tym secie i energia niesamowita), drugie się nie spełniło, bo Deorro nie przyjechał. W tym roku chciałbym jak już wspomniałem DV&LM, ale z tego co widzę co udostępnia sunrise to raczej będzie Hardwell, oraz Carnage, Alvaro, Julian Jordan, Angello, Knife Party, Borgore czy np. Dillon Francis albo DJ Snake. Zresztą kto będzie to będzie, byle byłaby świetna atmosfera, ogromna energia i mieszanka gatunkowa

PS. Mam tylko nadzieję, że KSHMR rozpocznie karierę dj-ską. Jakoś jestem dziwnie przekonany, że jego sety będą świetne

Last edited by Davers; 08-02-2015 at 01:58.
Davers jest offline   Reply With Quote