Cytat:
Napisał damianlewy73
tak jak ktoś powiedział wyżej kwestia gustu.. no i nie trzeba słuchac jak to powiedziałeś ''bucior henzapów z ostatnich 2 lat'' żeby mu sie podobało w piatek i sobotę.. osobiście liczę na obecność takich producentów jak : DubVision, Lush & Simon, Paris Blohm, StadiumX itd..
|
Dokładnie. Co do wymienionych przez Ciebie nazwisk to ja również liczę na nich + marzy mi się jeszcze ktoś taki jak: Gregor Salto, Moska, Feenixpawl, Dzeko & Torres, Sick Individuals, Mark Kremont, Alvaro, Futuristic Polar Bears. A z zeszłego roku to jedynie Dannic ( marzy mi się Dannic b2b Dyro ), ewentualnie Glowinthedark.
A tak przy okazji, na fanpejdżu SF na facebook'u pojawiła się wiadomość o tym, że podpisali z jakąś 'gwiazdą kontrakt' o którą starają się już od dawien dawna. Nie wiem czemu, nie rozumiem po prostu dlaczego ludzie tylko piszą 'Hardwell', 'Dimitri Vegas & Like Mike' albo 'AvB'... Może mi ktoś wytłumaczyć ten 'fenomen' tych postaci ? Dla mnie osobiście Hardwell 'skończył się' w 2013 roku i jestem niemalże pewien, że większość ludzi którzy tak wyczekują wyżej wymienionych niema totalnego pojęcia kim jest hmm... przykładowo - Paris Blohm lub wymieniony przeze mnie Feenixpawl. Oczywiście nie chcę nikomu ubliżać bo to są moje osobiste przemyślenia oraz poniekąd doświadczenia których doświadczyłem nie dawno w rozmowie z pewnymi osobami jednak ciągle mnie to zastanawia...