4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Produkcja Utworów muzycznych - ghost productions
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 30-07-2014, 00:09   #8
Vinylside
M A S T E R C L A S S

Vinylside's Avatar

Dołączył/a: 28 Jun 2008
Miasto: Gliwice
Tematów: 880
Podziękowań: 2 711
THX'ów: 10 968
Nominated Tematy Tygodnia: 2
Nominacje T.T. : 233
Imię: Paweł
Wzmianek w postach: 90
Oznaczeń w tematach: 102
Plusów: 575 (+)
Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575Vinylside 575
Odwiedź profil Vinylside na Facebook Odwiedź profil Vinylside na Youtube Odwiedź profil Vinylside na Soundcloud.com Odwiedź profil Vinylside na Mixcloud
Odp: Produkcja Utworów muzycznych - ghost productions

Cytat:
Napisał Sanbit Zobacz post
top 50 beatport - 50 zł od taktu.
top 30 beatport - 150 zł za takt.
top 10 beatport + top 20 juno - 255 zł / takt
singiel (extended, radio oraz taito remix) - 399 PLN - PAKIET!!!

BEST PRICE/QUALITY
!! TOP 3 BEATPORT przez 4 tygodnie + top 5 juno przez 10 tygodni, wersja extended, radio oraz wersja specjalnie przeznaczona na wiejskie wichury czyli... BOUNCE REMIX OD TAJTO teraz za jedyne 299 PLN za takt W ofercie również darmowe zdjęcie na fejsa z Twoim autografem na cyckach fanek oraz akordy akompaniowane przez pioniera w dziedzinie, Zenka z Akcentu! Promocja ważna do 31 sierpnia.

Oferta dodatkowa
- Wokal Polski (do wyboru: Maryla Rodowicz (250PLN), EwelONA (19PLN+autotune gratis), Aldona Dąbrowska [zespół Amadeło] (119PLN), Nawijka BONUS BGC a'la golden Eurodance (FREE PRICE)
- Support od : Taito, Slajback, Dmitar Vegas (Like Majk się nie chciał skusić), zespół BOYS, Dendix - 399PLN
- Zdjęcie na fejsa z Twoim autografem na cyckach fanek - 99 PLN za cycka
- Możliwość kompozycji akordów przez : Zenon z Akcentu (49 PLN), Bracia Figo Fagot (98PLN-jest ich dwóch), Slajback (9,90 PLN)
- "one-shoty" wokalowe przygotowane do wyboru przez najleprzych krzykaczy w Polsce. Są to Dj Jurand ze Spychowa lub Anę Van Duk ("będzie *****, będą cycki", "kto nie *******, ten ma małego", "jazda jazda, nie ma białego, świnie pompować", kto podniesię rękę w górę, temu obciągnę po programie") - 29,90 / okrzyk

Uwaga! Jeśli jesteś uczniem szkoły ponadgimnazjalnej i nie ukończyłeś jeszcze 18 lat to ta oferta skierowana jest dla Ciebie, gdyż otrzymujesz rabat 20% na wsystkie usługi!
Warunkiem koniecznym do otrzymania rabatu jest przesłanie skanu legitymacji szkolnej, ważnej książeczki zdrowia oraz pisemnej zgody jednego z rodziców (konieczna klauzula: *Wyrażam zgodę aby moje dziecko zostało producentem muzycznym, jestem w pełni świadom/a konsekwencji jakie to za sobą niesie (seks, drags and rokandrol).
PODPIS"

Pozdrawiam, zespół
miusic-produceless.www

PS. Nie popieram tej akcji, bo to KU*RESTWO, nieważne, że pół zachodu robi z muzyki chlew. Wypier***ac z taką reklamą.
Knockout ! ! !

A tak na poważnie to szczerze powiem, że krucho u mnie ostatnio z kasą dlatego skuszę się z oferty klasycznej na "top 30 beatport" a z dodatkowej myślę, że wezmę wokal EwelONY (wiadomo, ostatnio jest na topie, także trzeba się dostosować)...

Chciałbym zapytać jeszcze czy w ofercie dodatkowej jest możliwy support na FanPejdżu Roberta M, ponieważ twierdzę, że u taito promocja nuty nie byłaby aż tak obfita ze względu na brak przemyślanego wcześniej filmiku z demkiem...

Mam ukończone 18 lat więc zgody rodziców raczej nie trzeba. Tracki rozumiem są tworzone na zasadzie "10-cio" minutowych umiejętności ? Jeżeli tak to proszę o wpisanie mnie na listę. Pozdrawiam i czekam na nowego hita xD

Last edited by Vinylside; 30-07-2014 at 01:02.
Vinylside jest offline   Reply With Quote
Vinylside dostał 3 podziękowań za ten post.