4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Łódzkie [ZAMKNIĘTY] Protector (Wola Krzysztoporska)
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 16-11-2012, 00:08   #123
lifty
..:: true Member ::..

lifty's Avatar

Dołączył/a: 04 Dec 2008
Miasto: NL
Tematów: 147
Podziękowań: 1 051
THX'ów: 1 666
Wzmianek w postach: 0
Oznaczeń w tematach: 0
Plusów: 5 (+)
lifty 5
Odp: Protector (Wola Krzysztoporska)

Cytat:
Napisał barrt Zobacz post
A jak to teraz wygląda z kontrolą dowodów? przestrzegają tego ?
Cytat:
Napisał ZjemCiButa Zobacz post
w weekend w klubie był mój kolega ... w sumie nic dziwnego, tylko że on ma 15 lat. wszedł bez problemu, a wszędzie info że wstęp +18
tak jak w wiekszosci klubow.. zadnej kontroli nie ma.. ale to akurat nie dziwi.. trzeba walczyc o klubowiczow i brac takich jacy sa , nawet jesli sa niepelnoletni.. teraz to prawie standard.. ale czasem ochrona przegina.. ostatnio przebiegla mi po butach jakas walnieta blond malolata.. odwracajac sie pozdrowila mnie jeszcze srodkowym palcem.. wtf?! golym okiem widac ze to gowniara.. dodatkowo z jakimis zaburzeniami psychicznymi.. litosci.. takie to na pole to lajno rozrzucac razem z zaczepialskimi dresami (a podobno w takim stroju sie nie wejdzie.. phi..) ale nie wazne..

co do klubu ; bylem ostatnio i i frekwencja caly czas na dobrym poziomie impreza na plus , super klimat i pozytywnie nastawieni ludzie (na szczescie tylko na takich trafilem :D) muzycznie ; Ben na plus ale moglby zaserwowac jakiegos swiezego bangera ktory zrobilby szal na miare "who is ready to jump" staha tez dobrze.. ale za bardzo komercyjnie.. momentami wrecz zamulascie.. i ten koncowki w jego wykonaniu.. dosc zamulone.. aczkolwiek w statnim tygodniu bylo naprawde dobrze! oby tak dalej chlopaki a o frekwencje nie bedzie trzeba sie martwic gdyby jeszcze szefostwo wymyslilo jakas tematyczna impreze badz lekka zmiane/dodatki w wystroju klubu.. cheers ! do soboty !