Jeszcze niedawno sam brałem udział w konkursie na członka 4clubbers Hit Mix Team, dzisiaj natomiast mam zaszczyt go ogłosić.
Wspólnie z Dreamview'em stworzyliśmy paczkę konkursową z którą musicie się zmierzyć.
Zasady:
1. Paczka jest podzielona na
2 części, w sumie daje to nam
20 kawałków (z wszystkich obowiązkowych gatunków z których tworzymy hit mixy).
2. Wasze miksy mają trwać nie więcej niż
30 minut
3. Miksy podpisujecie w ten sposób: "
4clubbers - nick"
4. Wasze dzieło w jakości
192kbps wrzucacie na
zippyshare.
5. Sety konkursowe przysyłajcie
do mnie na PW (ja je następnie umieszczam w naszym dziale pod ocenę reszty członków).
6. Na stworzenie swoich miksów i przesłanie ich nam macie czas do końca bieżącego miesiąca czyli do dnia
30 listopada włącznie.
W konkursie tym, ocenimy waszą technikę, jednak liczymy także na wasze dobre gusta, wysoką dyspozycyjność, multigatunkowość oraz otwarcie na obce wam style, gdyż tego (oprócz techniki miksu) wymagamy w 4clubbers hit mix team.
Jeśli wchodzisz na to forum raz w miesiącu - z góry daj sobie spokój i odpuść !
Mam nadzieję, że wszystko klarowne. W razie jakichkolwiek wątpliwości pisać tu lub do mnie na PW lub do
Dreamview'a . Na bank odpowiemy.
Tutaj paczka konkursowa podzielona na
2 części:
Part 1
[Tylko zarejestrowani mogą pobierać mp3, utwórz darmowe konto w 30 sekund, aby odsłuchać i pobrać tą i wiele innych mp3.]
Part 2
[Tylko zarejestrowani mogą pobierać mp3, utwórz darmowe konto w 30 sekund, aby odsłuchać i pobrać tą i wiele innych mp3.]
Oprócz tego szukamy także
wokalistów !
Jeśli masz dobry wokal, chęć do bycia w teamie aby robić coś dla 4clubbers, zapraszamy do nagrywania próbek swojego
wokalu.
Próbki można nagrywać
bez podkładu, można
z podkładem w postaci setu.
Zasada przesłania taka sama jak w przypadku mikserów -
moja skrzynka PW.
Czekamy z niecierpliwością na wasze propozycje. Liczymy zarówno na miksujących, jak i na wokalistów.
Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału