Cytat:
Napisał Inner Infinity
Nie znienawidziło ale zdziwiło ich taka postawa chcesz zarobić? rozumie rób co chcesz pisałem swoje zdanie,co do gościa w prywatnej rozmowie myśle że on raczej jest w****iony na to że każdy sprzedaje i kupuje i kreci sie przy tym biznes i leci kasa nie popieram go w tym że jestes *******onym lamerem ale szkoda że idziesz w tym kierunku,a z twojej oferty beda korzystali tylko bogacze bo wątpie by amatorów było stać na utwór za powiedzmy 500euro..Według mnie producent muzyczny twojego pokroju nie powinien być kojarzony w sposób handlarza muzyki
|
Znam przynajmniej 6 producentow ktorzy robia muzyke na zamowienie tak jak ja...
I sa ogolnie na wysokim poziomie ;-) wydaja w ministry of sound itp no whatever.
Ale nikt nie wie ze oni robia tez muzyke komercyjna za hajsik, ja po prostu nie widze w tym nic zlego i to czy wy o tym wiecie czy nie jest mi obojetne bo nic przy tym nie trace...
Jak bym nie zarabial na produkcji nie mial bym za co kupic sprzetu do studia itp.
Z zawodu jestem kucharzem, i zarabiam marnie ;-) wiec nie widze nic zlego w zarabianiu na produkcjach o ktorych po paru dniach i tak zapominam i biore sie za wlasne utwory - AMBITNE.