4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Info Utwory na zamowienie !!
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 24-07-2011, 14:43   #32
kozaktm
..:: Mlody Klubowicz ::..

kozaktm's Avatar

Dołączył/a: 29 Aug 2009
Miasto: Jasienica
Tematów: 17
Podziękowań: 2 031
THX'ów: 1 540
Wzmianek w postach: 0
Oznaczeń w tematach: 1
Plusów: 9 (+)
kozaktm 9
Odp: Utwory na zamowienie !!

Mountain mozesz zmienic swoje podejscie do sprawy. Bo oczerniasz tylko mojego imiennika
On klepie dolce za komercje a sie sam spelnia w innych gatunkach..

Tak sie sklada ze to nie jest na tyle brutalne co ty myslisz. Z tych gatunkow to sie nie placi po 50 zl za kawalek pelny melodyczny komercyjny Takze amatorow gwiazdorow nie bedzie jak Robert. Bo trzeba bedzie miec na to pieniadze

Ja rozumiem Damian, chcesz zarobic I nie mam nic do tego. Tylko dla mnie kupowanie utworow to porazka. Do tej pory wychowalem sie na tworzeniu jako pasji, gdzie z gory zalozylem ze dzieki mojej pracy bede slawny lub chociazby doceniony Kupic mozna od czasu do czasu gdzie brakuje czasu na utwor a on musi sie znalezc..

Dochodze do wniosku ze czasem moze byc to pomysl na zycie.. Kupie utwor zbiore 150% wartosci.. to kupie nastepny.. Fani koncerty slawa.. I znowu kasa. Ale czy dla producenta takiego jak ty to oplacalne? Wiem ze masz jaja w tworzeniu to czemu sam nie pocisniesz paru komercyjnych kawalkow i nie zbierzesz dolcow i gibonow. Zapewne szacunek w sferze producenta i lepiej zostac w cieniu medialnym..
Napisze do cb priv jeszcze w pewnej sprawie. Ale nie nie o kupienie utworow xD
Pzdr
kozaktm jest offline  
kozaktm dostał 2 podziękowań za ten post.