4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Woncky (Sulejówek/Warszawa)
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 07-07-2011, 16:09   #1
Woncky
..:: Klubowicz ::..

Woncky's Avatar

Dołączył/a: 08 Aug 2008
Miasto: Warszawa
Tematów: 166
Podziękowań: 3 801
THX'ów: 4 142
Imię: Grzesiu
Wzmianek w postach: 17
Oznaczeń w tematach: 8
Plusów: 100 (+)
Woncky 100Woncky 100
Odwiedź profil Woncky na Facebook Odwiedź profil Woncky na Soundcloud.com Odwiedź profil Woncky na Mixcloud
Arrow Woncky (Sulejówek/Warszawa)

Witam wszystkich, widzę, że znajomi podostawali rangi, więc i ja się po nią zgłaszam

Imię, nazwisko: Grzegorz Ratyński
Pseudonim: Woncky

Krótkie bio:
Muzyką klubową interesuję się od 12 roku życia, miłość do mixowania utworów zaczęła się w wieku 16 lat. W 2008 roku kupiłem sprzęt, dzięki pomocy innych djów, ciężkiej pracy i uporowi doszedłem do poziomu, który dziś prezentuję. W mojej biografii warto wspomnieć, że w wakacje 2010 ukończyłem warsztaty djskie Alternative Dance, gdzie poznałem wielu wspaniałych ludzi z pasją i co najważniejsze - dojrzałem muzycznie. Obecnie moje sety pełne są brzmień house'owych, szczególnie upodobałem sobie kultowe klasyki, funky tech i motywy swingowe, a od niedawna zapałałem miłością do płyt winylowych.

Można usłyszeć mnie przede wszystkim w Warszawie, grałem w takich miejscach jak: Luzztro, Hotl, Piekarnia, Remont, Medyk, Eternal, Time Cafe, Discrete, Zwiąż Mnie, Hybrydy, Opium, Deseo, Bar-B-Que, Rio, Shot, Ubu, Lucid, MultiPub, Glass House, Stodoła, Fire'n'Ice obstawiam także imprezy i pikniki studenckie oraz eventy (największy - Święto Miasta Halinów, set kończący imprezę po występie Elektrycznych Gitar). W 2012 roku mogę tytułować się akademickim vicemistrzem djów.

Brałem udział w akcji "Obudź Warszawę" - obszerne info w sieci, daję przykładowy link (scena pawilonowa)
http://www.mmwarszawa.pl/meeting/297324/Obud%C5%BA+Warszaw%C4%99!.html

Zdjęcia z imprez:

Kilka plakatów:

Filmów z imprez nie posiadam, jest natomiast jedno promo:

i relacja video

SETY:
Pierwszy z imprezy, w ramach eksperymentu były grane swingi, wyszło baaaardzo przyzwoicie

Drugi set w ramach tzw. pokazówki u znajomego jak to wszystko działa sprzęt djski

Można mnie znaleźć na:
Woncky's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
WONCKY | Musique gratuite, dates de tournées, photos, vidéos (nieaktualizowane)
Grzesiu 'Woncky' Ratyński | Facebook

Pozdrawiam!

Last edited by Woncky; 27-05-2012 at 12:42. Powód: plakaty
Woncky jest offline  
Woncky dostał 18 podziękowań za ten post.
Twoja reklama w tym miejscu - już od 149 PLN rezerwuj termin, tel.669488725, gg:3576096.

4Clubbers Hit Mix Team presents