13-01-2011, 14:15
|
|
..:: true Member ::..
Dołączył/a: 09 Sep 2008
Miasto: Łomża
Tematów: 308
Podziękowań: 12 301
THX'ów: 2 944
Tematy Tygodnia: 0
Nominacje T.T. : 1
Imię: Krzysiek
Wzmianek w postach: 1
Oznaczeń w tematach: 40
Plusów: 3 (+)
|
Odp: Jak rozpoczeliście przygode z produkcją muzyki.
Ja na początku wyrażę się bardzo skromnie: zacząłem zabawę z produkcją, bo byłem za dobry ze śpiewu (no i chyba nadal jestem, ale to przy goleniu) . Mogę powiedzieć, że zabawa w programy studyjne, muzyczne zaczęła się w 2007 roku, dokładniej w wakacje tamtego roku, od łączenia na edytorze muzycznym Nero dwóch kawałków Później przeszedłem na Virtual DJ, a następnie postanowiłem stworzyć swoje pierwsze nuciwa za pomocą programu Ejay Techno 3 Tak teraz wspominając oczywiście były to moje najlepsze tracki (taa... jasne ) bowiem nuty składały się z loopa, kicka, clapa, natomiast bassu czy jakiejś konkretnej melodii w nim brakowało. Po jakichś trzech miesiąca korzystania z programu Ejay Techno 3 postanowiłem za radą Keza (pozdrawiam zarazem ) spróbować swych sił na FL Studio. Soft oczywiście jeszcze bardziej wciągnął w produkcję muzyki. Może teraz mam trochę mniej czasu na "sklejanki" beatów, ale z produkcją muzyki nie mam zamiaru się rozstawać, ostatnio jak tylko mam trochę czasu próbuje swych sił również w Abletonie
|
|
|