4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Inne Jak rozpoczeliście przygode z produkcją muzyki.
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 19-12-2010, 11:44   #3
Fisteg
BASS JUNKIE

Fisteg's Avatar

Dołączył/a: 20 Mar 2009
Miasto: LUBIN
Tematów: 111
Podziękowań: 3 577
THX'ów: 2 332
Tematy Tygodnia: 0
Nominacje T.T. : 37
Imię: Damian
Wzmianek w postach: 0
Oznaczeń w tematach: 36
Plusów: 24 (+)
Fisteg 24
Odp: Jak rozpoczeliście przygode z produkcją muzyki.

Mnie produkcja interesowała od 1 klasy gimnazjum może wcześniej pamiętam jak bawiłem się na e jay techno i dance ale w końcu znudziły mi się mizerne możliwości tego programiku i przestałem, dopiero w szkole średniej w 1 klasie dowiedziałem się o istnieniu Fl Studio dzięki koledze z klasy <byłej bo nie zdał ;p> któremu jestem wdzięczny ;D no początki były trudne przez rok nie mogłem ogarnąć podstawowych rzeczy ale jakoś potem leciało już z górki jak dotarłem tutaj na forum ;d i dzięki Temu działowi dużo się nauczyłem :D. Przez jakiś czas pracowałem dla siebie robiłem jakieś popierdziawki potem dostałem od kolegi propozycje że on i kolega gra w radiu i założymy formacje i zgodziłem się czego nie żałuje ;D no tak powstała formacja SOUND BROTHERS PROJECT. Osiągnięć wielkich nie mamy ale nie stoimy w miejscu, cały czas jest coraz lepiej liczy się też przygoda a nie tylko osiągnięcia i liczy się np. dla mnie tez to że kiedyś synowi czy córce pokazać to co robiłem gdy byłem młody ;D no ale myślę że nawet jak już będę starszy to i tak dalej będę siedział godzinami w FL i kleił coś ;D (a póki co nie mam jeszcze dzieci ;p). Moim marzeniem jest by jakiś mój kawałek został wydany, nie potrzebuje jakiejś wielkiej sławy i nie pogardziłbym też w przyszłości rangą MP na forum ale na razie to jeszcze do tego wiele pracy przede mną. Pozdrawiam ;D