Zobacz Pojedynczy Post
Stary 09-02-2010, 08:11   #63 (link)
conrad_owl
..::Club Music Fan ::..

conrad_owl's Avatar

Dołączył/a: 19 Mar 2007
Miasto: Blairgowrie
Tematów: 357
Podziękował: 1971
'Thanks': 6872 w 888 postach
Plusów: 120 (+) conrad_owl 120conrad_owl 120
GG: Send a message via Skype™ to conrad_owl
Odp: [5.02.10] Ranga MP jako promocja produkcji muzycznych

Co do poziomu technicznego i gustu aktywnych użytkowników oraz profesjonalnego podejścia do sprawy...
http://www.4clubbers.com.pl/zrob-wla...ml#post2865735
Polecam posłuchać paru kawałków, przejrzeć wyniki głosowań i ocenić samemu.

Mój wniosek jest taki - jeśli w poważnym konkursie admini, modzi, czy kto tam zajmuje się tym obecnie żałosnym według mnie pojedynkiem dopuszczają do takich jaj, pozwalają promować shit lub gorzej - głosują na shit by załatwić innym zwycięstwo poprzez układy to nie mam pytań. Nigdy nie będzie na tym forum normalnie i nie warto kontynuować dyskusji w tym temacie.
Admini, modzi i cała reszta - zrobicie co wam się podoba. Po tym konkursie to widzę. I widzę, że tak jak pisałem - niektórzy dopuszczający utwory czy to do konkursu, czy do działu głównego to młodzi (prościej: dzieci) nieprofesjonalni amatorzy wybierający utwory wyłącznie według gustu i znajomości, bez zwracania uwagi na techniczną stronę.
Vexx - jeśli zajrzysz do konkursu i zobaczysz co tam wyrabiają ludziska to chyba tylko potwierdzisz co napisałem.
Zaznaczam :-) nie wysyłałem utworu do konkursu, ale gdybym wiedział, że projekty Ejay zrobią taką furorę to na pewno wysłałbym.
Nie ma co dyskutować w tym dziale - jak widać po braku zainteresowania ze strony dowodzących temat jest zbyt poważny i zbyt dorosły dla niektórych decydujących.
Przede wszystkim - zablokowałby układy i kolesiostwo jakie obecnie niewątpliwie się szerzy w konkursie, a jeśli to tylko dziecinne psoty - tym gorzej... Niedojrzałość jest gorsza niż zapewnianie wygranej kumplom...

LINKI DOSTĘPNE TYLKO DLA ZALOGOWANYCH Aby zobaczyć link: zarejestruj się

Zobacz też inne upload'y by conrad_owl.
conrad_owl jest offline  
conrad_owl dostał 5 podziękowań za ten post.
Grosso (09-02-2010), kellrez (09-02-2010), Real Rockerz (09-02-2010), SinceAge (09-02-2010), ZOOT (09-02-2010)

Strona załadowana w 3.06618 sekundy z 11 zapytan