4CLUBBERS.PL - Zobacz Pojedynczy Post - Inne Historia Clubbers
Wątek: Inne Historia Clubbers
Zobacz Pojedynczy Post
Stary 11-03-2008, 11:56   #1
Frozen
..:: Klubowicz ::..

Frozen's Avatar

Dołączył/a: 31 Dec 2005
Miasto: Byca Wieś Gorzyce
Tematów: 521
Podziękowań: 4 458
THX'ów: 11 209
Wzmianek w postach: 4
Oznaczeń w tematach: 21
Plusów: 145 (+)
Frozen 145Frozen 145
Odwiedź profil Frozen na Facebook Odwiedź profil Frozen na Twitter Odwiedź profil Frozen na Last.fm Odwiedź profil Frozen na Mixcloud
Historia Clubbers

Tak mnie coś natchneło by zrobic takowy temat ; P
No własnie,jakie byly poczatku Clubbers? Bartek[nasz Admin] kiedys powiedzial mi ze forum powstalo tak jak widzimy,czyli w Grudniu 2005. No bo nie ma usera ktory mialby zalozone konto w Listopadzie 2005,poniewaz wtedy forum nie bylo. Alee.... ja jednak pamietam ze forum bylo wczesniej. Istnialo pod nazwa Clubbers-Forum.TK
Trafiłem na forum gdzies chyba w Kwietniu 2005. Rzadzil nim o ile sie nie myle DJ Fan z Krakowa.CO do userow to pamietam tylko paru. Wiem ze zastepca Admina [Rang Mod] byl ze okolic krakowa nie jaki DJ Elninho. Byl tez juz wtedy chyba Frix,*****DJ Adi,AYC,Mate,RaFee i inni. To w koncu jak to bylo? Istnialo sobie forum pod adresem clubbers-forum.tk ,gdzies we wrzesniu przestalo dzialac i powrociło w grudniu 2005 jako juz nowe forum z nowymi adminami? Ogolnie to kto pamieta takie czasy? WIem ze chyba jeszcze Axe byl. Ajc..to byly zlote czasy ; P

4Clubbers Hit Mix Team presents